Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Arrangeras av Regional exportsamverkan i Uppsala län

Vi som stod bakom Uppsala International Business Forum 2020 vill rikta ett stort tack ...

till talare, partners och deltagare som bidrog till spännande diskussioner och erfarenhetsutbyten under Uppsala International Business Forum den 28 januari 2020.

Dagen samlade företag från Uppsala Län som vill växa internationellt och aktörer med kunskap, kontakter och tjänster kopplat till internationalisering. Uppsala län har många spännande företag och med närheten till Arlanda ett utmärkt geografiskt läge för att arbeta mot internationella marknader. Med två Universitet, en kunskaps-, hållbarhets- och innovationskultur och ett kraftigt växande entreprenörskap finns vi i en region med intressanta förutsättningar för hållbar tillväxt.

 

Dagen arrangerades av aktörer i Regionalt Exportcentrum i samarbete med lokala partners. Tillsammans vill vi bidra till fler internationellt framgångsrika företag från Uppsala län.

Vill du ha information om Uppsala International Business Forum 2021?

Missade du forumet i januari 2020
– nu kan du ta del av presentationer i efterhand

 

Patrik Hedlund, Industry Insight Manager, Ericsson

Se filmen där Patrik Hedlund, Industry Insight Manager, Ericsson pratar om hur 5G skapar möjligheter för internationell tillväxt.

 

 

Samantha Barry, Editor-in-chief, Glamour

Samantha Barry delade erfarenheter från Glamours digitala transformation och exempel på hur de arbetar för att nå ny publik. Samantha har lång erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, bland annat från ledande positioner på CNN och BBC.

 

 

Lena Sellgren, Chefekonom, Business Sweden

Ta del av Lena Sellgrens presentation ”Hur ska företagen navigera i en allt mer osäker omvärld?

BUSINESS SWEDENS PRESENTATION – PDF

 

PROGRAMBLAD 2020 - PDF

PROGRAMBLAD 2019 - PDF

 

ALMI - Kontakta oss gärna för att prata tillväxt och internationalisering så ger vi tips och råd kring hur vi och eller partners kan bidra till er framtida tillväxt

Kontaktuppgifter

 

Uppsala International Business Forum är en del av Smart Tillväxt, som är ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond

Vill du ha information om Uppsala International Business Forum 2021?