Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Think BIG - Business Intercultural Group

I Sverige ska alla, oavsett etnisk bakgrund, ha samma förutsättningar att starta och driva företag. Almi Nord drar nu igång ett tvåårigt program, ”Think BIG”- Business Intercultural Group, som går ut på att skapa förutsättningar för att fler utrikesfödda kvinnor ska utveckla sina företag i Norrbotten.

Vi riktar oss till utrikesfödda kvinnor som driver, äger eller har beslutmandat i små och medelstora företag i Norrbotten och har ambition och potential att växa och utveckla sitt företag och sig själv som företagsledare.

Aktiviteter inom ThinkBig

En rad aktiviteter runt om i länet kommer att genomföras.

 

Projektet kommer att erbjuda affärsrådgivning, kompetenshöjande föreläsningar inom bl a ledarskap, finansieringsmöjligheter, hållbarhet och digitalisering. Dessutom planeras erfarenhetsutbyte mellan deltagarna, information från företagsfrämjande aktörer, studiebesök och utformning av moderna och digitala verktyg inom finansiering och företagsekonomi.

Föreläsningar och rådgivning

Vi kommer att erbjuda kompetenshöjande föreläsningar inom olika områden som ledarskap, finansieringsmöjligheter, hållbarhet och digitalisering. Håll utkik i Almis kalendarium efter mer information. Det finns också möjlighet att boka tid för individuell rådgivning antingen on-line eller tillsammans med Almis rådgivare på plats.

Om ThinkBig


Genom samarbeten med företag, organisationer och projekt som möter målgruppen i Norrbotten kommer projektdeltagare erbjudas ett brett innehåll.


Projektet delfinansieras av Tillväxtverket.

Kontakt

Claudia Esberg

0920-379 18

072-203 79 18

claudia.esberg@almi.se