Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Utmana dig och ditt företag
Kärnfull dialog om nuläge, möjligheter och vägen framåt.

Utvecklingsdialog

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Utmana dig själv och ditt företag i en kort men kärnfull dialog om nuläge, möjligheter och vägen framåt. 

Om utvecklingsdialog

Oavsett vilken situation du är i så rekommenderar vi en utvecklingsdialog. Utvecklingsdialogen tar cirka två timmar och summeras i ett så kallat spindeldiagram som visar styrkor och svagheter inom olika områden. Den ger en kort men kärnfull summering av nuläget och fungerar som ditt underlag för att kunna göra prioriteringar framåt.

 

Dialogen avslutas med en diskussion om dig och ditt företags behov av externt stöd framåt. Vilka andra aktörer eller experter bör kontaktas? Vad kan Almi erbjuda?

Mål

Tydliggöra viktiga områden att arbeta med framåt för att ta idén eller företaget till en växande, lönsam och långsiktigt hållbar verksamhet.

 

Almi är en helhetslösning för tillväxtföretag. Efter avslutad utvecklingsdialog finns möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare under hela din tillväxtresa. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

Jag vill ha en utvecklingsdialog

Önskar du utvecklingsdialog med en Almi-rådgivare? För att ta del av en utvecklingsdialog behöver vi först se att det finns rätt förutsättningar för en givande dialog. Skriv till oss i kontaktformuläret, så hör vi av oss!

För vem?

Utvecklingsdialog är lika värdefullt för en nystartad verksamhet som för etablerade företag som vill utvecklas och växa.

 

Hur fungerar det?

Dialogen leds av en erfaren Almi-rådgivare och tillsammans identifierar ni vilka processer och delar av företaget som behöver förändras och utvecklas.

 

Vad kostar det?

Utvecklingsdialogen är kostnadsfri.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?