Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Svettas du så fort du hör begrepp som resultat- och balansräkning?
Med Visualisera din affär är det ett minne blott

Visualisera din affär

Får du lätt panik när du hör begrepp som resultat- och balansräkning? Undrar du varför det inte finns pengar på kontot fast affärerna går bra? Har du någon gång önskat att det fanns ett enkelt sätt att få en ökad förståelse och överblick på ditt företags ekonomi? Almis ”Visualisera din affär” kan lösa detta åt dig.

Många företag behöver få ökad förståelse för företagets ekonomi kopplat till sin affärsmodell. Det får du i Visualisera din affär.
Stina Madeberg, rådgivare Almi

Hur fungerar det?

Tillsammans med en rådgivare från Almi går ni bland annat igenom:


• Företagets ekonomi kopplat till affärsmodellen på ett nytt visuellt sätt
• Eventuella utmaningar 
• Hur företaget kan finansieras framåt
• Ditt företags ekonomi jämfört med en konkurrent

 

I vår dialog använder vi oss av ett visualiseringsverktyg som på ett enkelt och pedagogiskt sätt identifierar fokusområden och aktiviteter som är kopplade till företagets ekonomi. Vi utlovar aha-upplevelser och tips på hur du kan undvika de vanligaste fallgroparna. Dina förutsättningar ökar för högre lönsamhet och en hållbar utveckling.

Almi - Sveriges mest aktiva företagsutvecklare sedan 1994

Vi har lång erfarenhet av att jobba med företagsutveckling. Det har lärt oss en hel del om vad som krävs för att lyckas och vi delar gärna med oss av vår kunskap. 

 

Almi kan bidra med finansiering och affärsutveckling under hela ditt företags utveckling allt beroende på vilka behov just du har. Tillsammans tar vi nästa utvecklingssteg.

För vem?

Detta passar företag som vill ta nästa steg i sin utveckling och som önskar få en ökad förståelse för företagets ekonomi. 

 

Vad kostar det?

Detta är ett kostnadsfritt erbjudande.

Låter detta intressant?

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?