Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Är du nyanländ och vill starta företag?

Är du ny i Sverige och vill starta ett företag här? Du kanske har haft ett företag i ditt tidigare hemland? Vi på Almi kan genom vårt projekt Snabbspår på lätt svenska hjälpa dig att komma igång med ditt företag.

Med information och kunskap kommer du snabbare och lättare kunna starta ditt företag. Vi på Almi kan ge dig den information och kunskap du behöver. Genom att träffa andra i samma situation vill vi också ge dig ett bra nätverk.

Lär dig mer

Genom våra filmer "Företagarskolan" får du information på lätt svenska om vad du ska tänka på när du ska starta ditt företag. Du får även lära dig om marknadsföring, försäljning, ekonomi, administration och juridik.

Titta på Företagarskolan

Träffa oss och andra företagare

Vi på Almi vill gärna träffa dig men vi tycker också det är viktigt att du som nyanländ får ett nätverk. Därför har vi olika träffar för att hjälpa dig utvecklas som företagare. Vi erbjuder bland annat möten med starta-eget-information på lätt svenska. En annan aktivitet är fördjupningar på olika teman inom "Företagarskolan".
Boka aktivitet i vår kalender

Om projekt Snabbspår

Projekt Snabbspår ska leda till att fler nyanlända i Sverige startar företag. Det ska uppnås genom att bättre och snabbare ta tillvara på nyanländas kompetens och erfarenhet av företagande. Projektet genomförs med finansiering från Tillväxtverket.

Med finansiering från Tillväxtverket

Kontakt

Almi kan hjälpa dig som är nyanländ med dina idéer och frågor om att starta företag genom rådgivning som sker på distans eller i grupp. Är du intresserad av att vara med eller vill veta mer om projekt Snabbspår? 

Välkommen att kontakta oss på vardagar mellan klockan 09:00-12:00 eller 13:00-16:00 på telefon 0771-55 86 00.