Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Vägledning till den internationella marknaden
Enterprise Europe Network Mälardalen

Internationalisering

Enterprise Europe Network (EEN) är ett globalt nätverk för dig som vill satsa på den internationella marknaden. Almi Företagspartner Mälardalen är värdorganisation för EEN och erbjuder kostnadsfria tjänster till företag i Örebro län, Västmanland, Värmland och Östergötland.

Information och rådgivning

Genom Enterprise Europe Network får små- och medelstora företag ett globalt nätverk som kan hjälpa dig med information och rådgivning om bl.a. EU-regler, aktuella finansieringsmöjligheter, import och export, Immaterialrätt – IPR, CE-märkning samt teknik och forskningssamarbeten.

Internationella affärspartners

Vi har en stark lokal förankring och tillsammans med våra kollegor hjälper vi dig att komma i kontakt med potentiella samarbetspartners och internationalla affärspartners genom mässor, matchmaking och partnersökning.

Vi hjälper dig att hitta:

  • Leverantörer och produktionssamarbeten
  • Distributörer, återförsäljare och agenter
  • Partners för strategiska allianser

I vår gemensamma databas finns många europeiska företag som söker kontakt med svenska företag. Databasen innehåller mer än 13.000 förfrågningar från företag från mer än 50 länder och uppdateras med nya profiler varje vecka.

Om nätverket Enterprise Europe

I Sverige är Tillväxtverket nationell koordinator och huvudfinansiär för alla femton svenska Enterprise Europe Network kontor. De svenska kontoren är regionalt indelade där varje kontor servar små- och medelstora företag inom sin/sina region/er. Bakom varje Enterprise Europe Network kontor i Sverige finns nationella och regionala näringslivsorganisationer och olika forsknings- och teknikinstitut.

Kontakt

 

Carina Lahall

019-17 48 82

carina.lahall@enterpriseeurope.almi.se

 

 

Annacarin Krum-Hansen

019-17 48 01

annacarin.krum-hansen@almi.se

 

 

Maria Nordström

 019-17 48 20

maria.nordstrom@enterpriseeurope.almi.se

 

 

Visar Hoxha

021-10 78 23

visar.hoxha@enterpriseeurope.almi.se

 

 

Gustavo Santoyo

021-10 78 21

gustavo.santoyo@almi.se

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Örebro, Västmanland, Värmland och Östergötlands län.