Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Regional Exportsamverkan Örebro län
Ta klivet ut på den globala marknaden.

Regional Exportsamverkan

Under 2017 har det genom Regional Exportsamverkan blivit lättare att hitta rätt hjälp för små och medelstora företag i Örebro län som vill ta klivet ut på den globala marknaden.

Vi aktörer inleder ett ökat samarbete för att göra det enklare för er företagare att få rätt stöd i er internationaliseringsprocess. Med ett samlat tjänsteutbud får ni som företagare kunskap, nätverk och finansiering utifrån era specifika behov.

 

Syftet med Regional Exportsamverkan är att underlätta för företag som vill exportera och att öka möjligheterna att arbeta proaktivt för en ökad internationalisering bland länets företag. Målet är att varje företag får kontakt med rätt person i rätt organisation med sin fråga inom 24 timmar.

Regional Exportsamverkan erbjuder utbildningar, seminarier/workshops, enskild rådgivning, företagsevent och delegationsresor.

 

Regional Exportsamverkan Örebro län drivs av Almi Företagspartner Mälardalen AB/Enterprise Europe Network i samarbete med Region Örebro län, Örebro kommun, Business Sweden, Handelskammaren Mälardalen och EKN. Satsningen finansieras av Region Örebro län och Örebro kommun.

 

Loggor samarbetspartners - öppnas i nytt fönster

Kontakt

Carina Lahall

019-17 48 82

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Örebro län.