Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

I am influencer - influencernätverk i Västmanland

 

Är du aktiv som influencer i Västmanland och driver företag med foukus på sociala medier? Ta då chansen att ingå i ett helt nytt nätverk för att komma i kontakt med kollegor i branschen!

Varför ett nätverk för lokala influencers?


Influencer marketing är ett område som växer sig allt starkare och vi ser många duktiga lokala influcencers som skapar innehåll och samarbeten med såväl lokala som nationella och i vissa fall globala företag. Vi vill därför ta initiativ att starta upp ett aktivt influencernätverk i Västmanland, ett koncept som vi med framgång tagit fram och driver i Örebro län.

Almi Mälardalen administrerar nätverket och är en helt neutral part med ambition att hjälpa och coacha lokala infucencers som företagare att bygga nätverk och arbeta vidare med affärsmodell och företagsfrågor men också genom Almis och nätverkets kontaktnät kunna hitta nya samarbeten och synerigier med lokala företag.

 

Vad får du genom att vara med i nätverket?

 

  • Erfarenhetsutbyte och nya kontakter.
  • Ett kontaktnät som kan generera i nya samarbeten med lokala företag.
  • Mer kunskap av att driva företag och möjlighet till rådgivning för utveckling av företaget.

Kort om Almi Mälardalen

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, där Almi Mälardalen är ett som täcker Västmanland och Örebro län. Vi ägs till 51 % av moderbolaget och till 49 % av Västmanlands region samt Region Örebro län. Almi Mälardalen erbjuder regionala företag lån och affärsutveckling och kan även genom Almi Invest erbjuda riskkapital. Almi Mälardalen träffar över 1000 företag årligen och vårt uppdrag är att främja tillväxten i Sverige. Vi arbetar helt utan egenintresse och är en neutral partner till våra kundföretag. Läs mer om Almi här >>

Kontakt

Idris Danishmand

021-10 78 08

idris.danishmand@almi.se
LinkedIn >>