Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Skapa rätt förutsättningar
Vad driver företagets framtida lönsamhet och tillväxt?

Simulera din affär

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart. Se till att skapa rätt förutsättningar för dig och ditt företag.

Med Simulera din affär får du ökad förståelse för företagets ekonomi och affärsmodell. Tillsammans med Almi-rådgivaren identifieras risker och utmaningar och ni går även igenom hur företaget kan finansieras framåt. I dialogen använder vi oss av ett visualiseringsverktyg där syftet är att identifiera fokusområden och aktiviteter som skapar förutsättning för högre lönsamhet och tillväxt.

 

I Simulera din affär utvärderar vi framtida scenarier. Vi simulerar din framtida affär och ekonomi för att öka förståelsen för hur mål och åtgärder påverkar räkenskaperna. Din förståelse för hur resultat, skulder och tillgångar hänger ihop och påverkas av affärsmodellen ökar. Genom att jämföra med konkurrenter och andra företag ökar också förståelsen för hur olika strukturer på affärsmodell påverkar ekonomin.

 

Simulera din affär ger dig bättre insikt om vad som driver företagets lönsamhet och tillväxt. Som avslutning tas en handlingsplan fram med identifierade och prioriterade områden för dig att arbeta vidare med.

Jag vill Simulera min affär med Almi

Vill du veta mer om Simulera din affär? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Om Almis affärsutveckling

Att jobba aktivt med affärsutveckling är en nyckel till att bli framgångsrik. Ser du möjligheter för företaget att utvecklas och växa kan Almi vara med på flera olika sätt under din tillväxtresa. Vi använder oss av beprövade verktyg och arbetsmetoder. Vi arbetar med affärsutveckling både individuellt och i grupper av företagare. Vi har alltid ett hållbarhetsperspektiv i allt vi gör eftersom vi anser att det är en förutsättning för att bli framgångsrik.

För vem?

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Vad kostar det?

Simulera din affär kostar 3000 kr.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
*
?