Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Skapa en hållbar affärsmodell
Vägledning för dig som har en idé med tillväxtpotential.

Starta smart coaching

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Har du en idé om en innovativ produkt eller tjänst som du vill bygga ett företag kring? Du kanske har en idé om en helt ny affärsmodell som innebär en väsentligt förbättring mot de lösningar som finns på marknaden idag.

Med Starta smart coaching får du vägledning av en erfaren Almi-rådgivare i processen att skapa en hållbar affärsmodell. Det kan handla om en helt ny affärsmodell, en väsentlig förbättrad affärmodell jämfört med vad som redan finns på marknaden eller en idé om en ny produkt eller tjänst.

 

Vi använder oss av olika beprövade metoder för att verifiera idén och att göra en marknadsanalys. Frågor som hanteras är till exempel om det finns det en marknad för ditt erbjudande? Är affärsmodellen möjlig att realisera? Vilken finansiering krävs? Finns det konkurrenter? Går idén att skydda?

Jag vill Starta smart med Almi

Vill du veta mer om Starta smart? Fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad ”Starta smart coaching” finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som har en idé om att bygga ett nytt företag eller nyligen har startat företag med tillväxtpotential.

 

Vad kostar det?

Starta smart coaching är en kostnadsfri tjänst.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?