Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Starta smart i grupp
Workshops för att skapa en hållbar affärsmodell.

Starta smart workshops

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Har du en idé om en innovativ produkt eller tjänst som du vill bygga ett företag kring? Du kanske har en idé om en helt ny affärsmodell som innebär en väsentligt förbättring mot de lösningar som finns på marknaden idag.

Med Starta smart workshops sätter vi samman grupper av företagare som är i liknande situation men inte har konkurrerande idéer. I dessa möten ligger fokus på att deltagarna stöttar varandra i att lösa utmaningar och lära av varandra inför olika vägval.

 

Under Almi-rådgivarens vägledning ges stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra deltagare. I våra workshops går vi bland annat igenom olika metoder för att göra en konkurrentanalys, prissättning, förståelse för ekonomiska samband, försäljning och marknadsföring. Huvudfokus är på handling och att skapa ökad kunskap kring hur din framtida affärsmodell kan se ut.

Jag vill Starta smart med Almi

Vill du veta mer om Starta smart? Fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad "Starta smart workshops" finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som har en idé om att bygga ett nytt företag eller nyligen har startat företag med tillväxtpotential.

 

Vad kostar det?

Starta smart workshops är en kostnadsfri tjänst.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?