Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Ett partnerskap från plan till handling
Maximera ditt företags tillväxtpotential.

Växa smart coaching

Med Växa smart coaching får du vägledning av en erfaren Almi-rådgivare i processen att omsätta en plan till praktisk handling. Du kommer att träffa en rådgivare under några timmar där ni själva väljer hur ni disponerar tiden. Varje möte avslutas med en åtgärdslista som sedan följs upp vid nästkommande tillfälle.

Växa smart coaching ska ses som ett partnerskap. Almis rådgivare ansvarar för processen och du ansvarar för innehållet. Rådgivaren strävar efter att bidra till ditt lärande, men har inget facit.Det är alltid du som kund som genomför åtgärderna. Rådgivarens roll är att ge olika former av stöd som hjälper dig till åtgärder som är konkreta, verklighetsförankrade och genomförbara. Framgången i coachingen beror på er båda.

 

Syftet med coachingen är att stötta dig i att komma igång med att arbeta enligt vår metod så att du kan fortsätta på egen hand sedan.Efter avslutad coaching har du bättre insikt om tillväxtarbete och har påbörjat arbetet med att förverkliga företagets tillväxtplaner.

Jag vill Växa smart med Almi

Vill du veta mer om Växa smart? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad ”Växa smart coaching” finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Vad kostar det?

Priset för Växa smart coaching är 3000 kr.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?