Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
En tydlig målbild
Maximera ditt företags tillväxtpotential.

Växa smart mål och vägval

I Växa smart mål och vägval definieras företagets mål på tre till fem års sikt. Syftet är att skapa en tydlig målbild som i sin tur möjliggör en handlingsplan med prioritering av de utvecklingsområden som är avgörande för fortsatt framgång.

Arbetet leds av en erfaren Almi-rådgivare och är uppdelat i två möten som vardera tar cirka två timmar. Slutresultatet blir en summering av företagets mål och en ifylld målmatris med prioriterade områden och huvudaktiviteter nedbrutet per år. Här diskuterar vi även nästa steg i företagets utveckling och hur Almi eller andra aktörer kan bidra med fortsatt stöd.

Jag vill Växa smart med Almi

Vill du veta mer om Växa smart? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad ”Växa smart mål och vägaval” finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Vad kostar det?

Priset för Växa smart mål och vägval är 3000 kr.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
?