Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
För fortsatt utveckling och tillväxt
Maximera ditt företags tillväxtpotential.

Växa smart nuläge och inspiration

Genom Växa smart nuläge och inspiration identifieras områden som är viktiga för företagets fortsatta utveckling och tillväxt. Arbetet ger en samlad bild av företagets nuläge och en tydlig prioritering av de utvecklingsområden som är avgörande för fortsatt framgång.

Processen består av tre delar: en intervju med VD, intervjuer med 3-5 utvalda medarbetare och en avslutande och summerande workshop med ledningsgrupp/nyckelpersoner. De två första delarna tar cirka två timmar vardera och den avslutande workshopen tar cirka 4 timmar. Med utgångspunkt i olika tillväxtteorier ska viktiga åtgärder och prioriterade områden att arbeta med framåt vara identifierade efter den avslutande workshopen.

Jag vill Växa smart med Almi

Vill du veta mer om Växa smart? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Fortsättning

Almi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Efter avslutad ”Växa smart nuläge och inspiration” finns fler tjänster för tillväxtföretag och möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

För vem?

För dig som driver ett företag med potential att växa.

 

Vad kostar det?

Priset för Växa smart coaching är 5000 kr.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så ringer vi upp dig.
*
*
*
*
?