Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:
Värdefulla insikter
Vad driver företagets lönsamhet och tillväxt?

Visualisera din affär

Ska du göra verklighet av din idé? Vill du ta ditt företagande till en ny nivå? Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart. Se till att skapa rätt förutsättningar för dig och ditt företag.

Med Visualisera din affär får du ökad förståelse för företagets ekonomi och affärsmodell. Tillsammans med Almi-rådgivaren identifieras risker och utmaningar och ni går även igenom hur företaget kan finansieras framåt. I dialogen använder vi oss av ett visualiseringsverktyg där syftet är att identifiera fokusområden och aktiviteter som skapar förutsättning för högre lönsamhet och tillväxt.

 

I Visualisera din affär är fokus på nuläget där vi tittar på företagets befintliga räkenskaper och budget. Din förståelse för hur resultat, skulder och tillgångar hänger ihop och påverkas av affärsmodellen ökar.

 

Visualisera din affär ger dig bättre insikt om vad som driver företagets lönsamhet och tillväxt. Efter avslutad visualisering har du fokusområden och aktiviteter att arbeta vidare med som styr till att företags mål uppnås.

Jag vill Visualisera min affär

Vill du veta mer om Visualisera din affär? Fyll i kontaktformuläret längst ned på sidan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Om Almis affärsutveckling

Att jobba aktivt med affärsutveckling är en nyckel till att bli framgångsrik. Ser du möjligheter för företaget att utvecklas och växa kan Almi vara med på flera olika sätt under din tillväxtresa. Vi använder oss av beprövade verktyg och arbetsmetoder. Vi arbetar med affärsutveckling både individuellt och i grupper av företagare. Vi har alltid ett hållbarhetsperspektiv i allt vi gör eftersom vi anser att det är en förutsättning för att bli framgångsrik.

För vem?

För dig som nyligen startat företag med tillväxtpotential eller dig som driver företag med tillväxtpotential.

 

Vad kostar det?

Visualisera din affär är en kostnadsfri tjänst.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
*
?