Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Innovations- och IP-checkar från Vinnova

Nu kan små och medelstora företag söka innovations- och IP-checkar för att utveckla sin affärsverksamhet.

En innovationscheck ska användas till att utvärdera en projektidé i en tidig fas med hjälp av extern kompetens. IP-checken å andra sidan ska användas till att ta fram en strategi för hantering av immateriella tillgångar med hjälp av en konsult med expertkunskaper i frågor om immateriella tillgångar. Innovations- och IP-checkarna är ett bidrag på max 100 000 kronor. De företag som uppfyller kriterierna får del av erbjudandet via rådgivare på Almi och därefter hanteras ansökan av Vinnova. Läs nedan om de olika checkarna och fyll sedan i kontaktformuläret för att lämna din intresseanmälan.

 

Sista ansökningsdatum är den 30 november.

Innovationscheck

Innovationschecken är till för att företag ska kunna utvärdera en innovationsidé som kan leda till tillväxt för företaget. För att vara aktuell för en innovationscheck ska företaget vara ett aktiebolag samt:

 

  • Ha minst nio anställda
  • Ha minst tre årsredovisningar tillgängliga

IP-check

IP-checken är till för att företag ska kunna ta fram en strategi för sina immateriella tillgångar med hjälp av extern kompetens. Denna check är tillgänglig för alla små och medelstora företag. Att företaget är ett aktiebolag är ett krav.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig.
*
*
*
*
*
?