Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Indisk sport på golv från Anderstorp

 

Historien om Bergo Flooring börjar för över 40 år sedan då företagets grundare Fritjof Bergquist utvecklade en produkt som användes som underlag för tennisbanor. Den produkten blev vägen in i sporthallar och andra utrymmen där man bedriver sportaktiviteter och idag hittar du företagets golv på lyxkryssare, i industrier, på balkonger, i offentliga miljöer och på en mängd andra platser – till och med i Indien.

 

– Tack vare Almi har etablerat oss med våra produkter långt utanför rikets gränser. Som mindre bolag med begränsade resurser är Almi ett ovärderligt stöd. Bland annat har vi etablerat kontakter i Indien och börjat sälja våra produkter i New Delhi, Mumbai och Pune, berättar Eric Anderzon som är vd för Bergo Flooring.

 

Den mest efterfrågade produkten i Indien är Bergo Floorings sportbanor som kan byggas upp både för tillfälliga sportevent men också som permanenta installationer.

 

– Men vi har även fått några mindre order med terassgolv. Vi är mycket nöjda med resultatet och den hjälp vi fått från Almi, säger Eric Anderzon.