Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Ny produkt eller tjänst

För dig som är verksam i Jönköpings län.

Har du en ny idé som du vill utveckla privat eller genom ditt företag? Almi förmedlar möjligheter från första idéstadium till marknadsintroduktion. Du kan även få stöd för att skydda dina idéer eller att hitta kontakter som kan hjälpa dig utveckla en produkt eller tjänst.

 

Förstudiemedel

Är du privatperson eller har du ett företag med en ny produkt (vara eller tjänst) så kan du med hjälp av förstudiemedel ta reda på om din ide är unik, om det finns en marknad för den, bygga en prototyp eller skydda den etc.

 

Läs mer »

 

 

Innovationscheck

Användas till att utvärdera en projektidé i en tidig fas med hjälp av extern kompetens. Innovationschecken är ett bidrag på max 100.000 kronor utan krav på medfinansiering. För att kunna söka måste du ha ett AB med minst 9 anställda och minst tre årsredovisningar ska finnas tillgängliga.

 

Läs mer »

 

 

Företagscheck

Har du ett företag som vill utveckla en vara eller tjänst? Då kan denna check halvera dina externa kostnader upp till max 150 000 kr. Företaget ska ha minst 1 anställd och omsätta minst 1 miljon kr.

 

Läs mer »

 

 

IP-check

IP-checken är till för att företag ska kunna ta fram en strategi för hantering av sina immateriella tillgångar med hjälp av extern kompetens. IP-checken är ett bidrag på max 100.000 kronor utan krav på medfinansiering. För att kunna söka måste du ha ett AB.

 

Läs mer »

Kontaktpersoner

Jönköpings län 

Emanuel Schmit

036-30 65 11

emanuel.schmit@almi.se

 

Marita Webeklint

036-30 65 23

marita.webeklint@almi.se