Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Ny produkt eller tjänst

 

Har du en ny idé som du vill utveckla privat eller genom ditt företag? Almi förmedlar möjligheter från första idéstadium till marknadsintroduktion. Du kan även få stöd för att skydda dina idéer eller att hitta kontakter som kan hjälpa dig utveckla en produkt eller tjänst.

 

 

Förstudiemedel

Är du privatperson eller har du ett företag med en ny produkt (vara eller tjänst) så kan du med hjälp av förstudiemedel ta reda på om din ide är unik, om det finns en marknad för den, bygga en prototyp eller skydda den etc.

 

Läs mer »

 

 

Innovationscheck

Har du ett företag som vill utveckla en innovation? Då kan vi hjälpa till med upp till 100 000 kr av dina externa kostnader utan krav på medfinansiering. Företaget ska ha minst 3 anställda och ha bedrivit verksamheten i minst 1 år.

 

Läs mer »

 

 

Företagscheck

Har du ett företag som vill utveckla en vara eller tjänst? Då kan denna check halvera dina externa kostnader upp till max 150 000 kr. Företaget ska ha minst 1 anställd och omsätta minst 1 miljon kr.

 

Läs mer »

 

 

IP-strategi

Har du ett företag som vill ha support att gå igenom dina IP-skydd (patent-, varumärke-, designskydd etc) så finns möjlighet att få hjälp med upp till 100 000 kr, utan krav på medfinansiering. Företaget ska ha minst 3 anställda och ha bedrivit verksamheten i minst 1 år.

 

Läs mer »

Kontaktpersoner

 

Emanuel Schmit

036-30 65 11

emanuel.schmit@almi.se

 

Marita Webeklint

036-30 65 23

marita.webeklint@almi.se