Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Skeppshultscykeln fick ökad styrfart med ny produkt

 

Skeppshult har blivit synonymt med cyklar av hög kvalitet. Här tillverkas allt på plats och produktionen i Skeppshult har inte bara stannat i Sverige – den har dessutom ökat och utvecklats. Förklaringen är enkel; bolaget tror på närhet i alla dess former. Inte bara för miljöns skull utan också för att företaget ska kunna ta fullt ansvar för de produkter de säljer.

 

När företaget började rikta blickarna mot att utveckla företaget med en produkt som skiljer sig från de traditionella cyklarna blev Almi en naturlig partner.

 

– När vi skulle utveckla elcykeln fick vi finansiellt stöd från Almi i form av affärsutvecklingscheckar. Tack vare det har vi kunna snabba på hela processen och lanseringen av cykeln som fått mycket positiva reaktioner på marknaden, säger Magnus Andersson, Skeppshultscykeln AB.

 

Den nya serien med elcyklar finns idag i flera utföranden, färger och varianter. Alla produkter i serien har dock det fyndiga namnet CykEL.

 

– Vi är mycket nöjda över vårt samarbete med Almi! Det har verkligen överträffat våra förväntningar och vi är mycket nöjda, säger Magnus Andersson.