Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Affärsutvecklingscheckar

Små företag i Västra Götalands regionen kan nu söka affärsutvecklingscheckar. Det finns två inriktningar; internationalisering och digitalisering. Affärsutvecklingscheckar är Tillväxtverkets stöd till små företag som vill ta in extern kompetens för att utveckla företaget och stärka dess konkurrenskraft.

Vill du skapa nya värden i företaget med hjälp av digital teknik eller gå in på en ny marknad? Då kanske en affärsutvecklingscheck från Tillväxtverket kan hjälpa dig en bit på vägen.

 

Affärsutvecklingscheckarna vänder sig till företag som vill växa och har;

 

  • 2-49 anställda.
  • en omsättning på minst 3 miljoner kronor (och högst 10 miljoner Euro)
  • en ekonomi i ordning

Företag kan söka 50.000 – 250.000 kr och få en check för upp till halva kostnaden, resten betalar ditt företag. Ditt företag kan söka stödet för ny kompetens i form av köp av tjänster. Projekttiden ska vara högst ett år. Läs mer på Tillväxtverkets frågor och svar.

Är du intresserad ?

Kan du svara JA på frågorna i länken? I så fall: Spara ner och fyll i intresseanmälan (wordformat)  eller PDF ( i vissa webbläsare högerklicka och spara länk som)  

Så här ansöker du

Maila en intresseanmälan till Heléne Öhrvall. Ta gärna kontakt med Heléne Öhrvall eller Västra Götalandsregionen för en första dialog runt ditt projekt eller om du har generella frågor om checken.

 

Vill du veta mer? 

Kontakta Heléne Öhrvall, telefon 070-579 79 25

Almis tjänster varierar från region till region. Det här erbjudandet riktar sig till företag i Västra Götaland.