Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Öka din lönsamhet och välj rätt finansiering
För dig som driver ett företag med potential att växa och dig med en idé att bygga ett företag med tillväxtpotential.

Finansieringsrådgivning

Vill du bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart? Gör verklighet av din idé och ta ditt företagande till en ny nivå. Oavsett vilken situation du är i så behöver du ha koll på din ekonomi. Våra rådgivare har lång erfarenhet av att vägleda företag framåt inom detta område.

Om finansieringsrådgivning

Finansieringsrådgivning är en grundläggande rådgivning i hur företagets verksamhet kan finansieras och hur ökad lönsamhet kan uppnås. Rådgivningen ger ökad insikt i företagets ekonomi och faktorer som påverkar dess lönsamhet och tillväxt. Den ger också vägledning i olika sätt att finansiera tillväxtsatsningar. Det kan gälla både egen organisk tillväxt eller tillväxt genom företagsförvärv.  

 

Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare. Vi är övertygade om att företag som gör tydliga vägval framåt baserat på fakta är mer framgångsrika. Utmana dig själv och ditt företag i en kort men kärnfull dialog om nuläge, möjligheter och vägen framåt.

Målet är att...

... tydliggöra olika alternativ att finansiera ditt företag samt förståelse för vilka faktorer som påverkar lönsamheten.

 

... efter avslutad utvecklingsdialog finns möjlighet till fortsatt stöd av Almis rådgivare under hela din tillväxtresa. Ju större potential för tillväxt ditt företag har, desto mer resurser kan Almi satsa.

Pris

Finansieringsrådgivning är kostnadsfri.

Ansök om finansieringsrådgivning

Vill du anmäla ditt intresse för en finansieringsrådgivning med en Almi-rådgivare? För att ta del av vår finansieringsrådgivning behöver vi först se att det finns rätt förutsättningar för en givande dialog. Fyll i kontaktformuläret här nedan tillsammans med dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Ring oss på 0771-55 85 00 eller fyll i kontaktformuläret.

Vi har inte möjlighet att ringa upp. Vi återkommer via mejl och det är därför är viktigt att du anger vad du vill ha hjälp med.
*
*
*
*
?