Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Klicka på bilden nedan, sändningen börjar kl 14.00

Välkommen till webinarium om att köpa och sälja företag! 


Vi ser fram emot att träffas idag kl. 14.00 för att gå igenom vad du bör tänka på inför ett köp eller försäljning av ett bolag, vad du ska tänka på kring finanseringsupplägg och hur du ska tänka kring de juridiska frågorna.  

 

OBS! Glöm inte att trycka på bilden för att få igång sändningen 


Efter webinariet ca kl. 14.45 kommer du att ha möjlighet att ställa dina frågor till respektive person från Almi, Corptrade och MAQS.  Välj ut det som passar dig bäst:  
 
Länk till Almi för finansieringsfrågor >> 
Länk till Corptrade för företagsöverlåtelser >> 
Länk till MAQS för juridiska frågor>>  
  
Varmt välkommen!  
Almi, Corptrade & MAQS 

 

Claes-Henrik Bjuhrberger, VD & Projektledare Corptrade, har arbetat med företagstransaktioner och hjälpt ägare genomföra sina ägarskiften i ca 10 år. I sin roll har han varit med om ca 60 transaktioner och samlat på sig god erfarenhet av rådgivning för både köpare och säljare.

 

Christina Aspestedt, affärschef Almi Företagspartner, har arbetat drygt 20 år som ledare inom finansbranschen. Hjälper bolag med att hitta rätt kombination för att finansiera företagsköp och tillväxt.

 

Eric Ehrencrona, Advokat/Partner MAQS Advokatbyrå, har mer än tio års erfarenhet av rådgivning inom företagsöverlåtelser, bolagsrätt/kapitalisering och kapitalmarknadsrätt. Han har företrätt såväl säljare som köpare i samband med privata och publika transaktioner av varierande storlek.

 

Vi guidar dig genom de viktigaste delarna i processen.

På plats finns experter inom juridik, förhandling, försäljning och finansiering.

 

 

Expertpanel

Grundare och VD i Corptrade. Engagerad projektledare i det som involverar navigering och hantering av komplexa transaktionsprocesser gällande onoterade företag.

Affärschef Almi Göteborg och ledamot i kreditkommittén Almi Väst. Bred kunskap om framgångsfaktorer i tillväxtbolag.

 

Partner på MAQS Advokatbyrå med mångårig erfarenhet inom lokala och internationella transaktioner så som företrädare för såväl köpare som säljare.

 

Vill du veta mer om Almi och våra erbjudanden? Vi berättar gärna mer!

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig inom kort!
*
*
*
*
?