Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
4 maj 2021

Lars - ett nytt ansikte hos oss på Almi

- öppnas i nytt fönster
Lars Rosendahl

- välkommen till Almi Nords Skellefteå-kontor! Vi har ställt 3 snabba frågor för att presentera vår nya kollega:

Vem är du?

Jag är en 43-årig Skellefte’-bo, född och uppvuxen i Skellefteå, med en familj bestående av fru och två barn. Skulle nog beskriva mig som social och utåtriktad. Mina fritidsintressen präglas av barnens aktiviteter och mitt eget sportintresse domineras numer av att titta på idrott mer än att utöva idrott! I övrigt gillar jag att åka slalom på vintern som ett gemensamt familjeintresse.
Även om jag är ett nytt ansikte här på Almi, känner jag mig trygg i företagsrådgivar-världen som ju varit en del av mina tidigare arbetsplatser!

Varför Almi?

Ja, jag kommer ju närmast från en roll som kundansvarig ekonom vid Riksbyggen och har även med mig erfarenhet från Boliden, Nordea och Skatteverket.
I mina tidigare yrkesroller har jag trivts bra med att träffa olika företagare och bidra och möjliggöra för företagens utveckling. I min roll på Almi tror jag att jag kommer att ha en större möjlighet att medverka till deras utveckling då Almis verksamhet ger större möjligheter till det.

Jag har tidigare samarbetat en del med kunder i inlandskommunerna. Jag såg då hur deras verksamhetsutveckling präglades av deras utmaningar och förutsättningar. Almi har en viktig roll i att skapa förutsättningar för tillväxt och sysselsättning i hela regionen och Almis roll som möjliggörare var också något som lockade mig!

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser nog mest fram emot att kunna träffa kunderna i deras verksamhet igen, då jag kan bidra med rådgivning på plats och förverkliga deras planer och möjligheter till tillväxt och framgång.
Det tror jag kommer att ge mig energi i min tjänst, att få utveckla samarbetet med kund ute på fältet samt variationen och utmaningarna där jag är med och hjälper våra kunder från start till mål. Sist men inte minst att jobba som ett team, tillsammans med alla trevliga kollegor här på Almi, för kundens tillväxt-resa!