Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Att utvecklas handlar om att vilja och våga förändra

Nu är hon tillbaka!

Efter några år i konsultbranschen är Katrine Fillberg åter på Almi. Det är möjligheten att bidra till att utveckla näringslivet, framför allt i regionen, som lockar henne mest. Hon utmanar gärna sig själv och sin omgivning att byta perspektiv och bryta invanda mönster för att få till den förändring som krävs. 

Men vem är Katrine? 

De som känner henne vet att det är nyfikenhet och ständig rörelse som är hennes drivkrafter. Att få människor och organisationer att

växa och samverka. Med tre barn är det självklart för Katrine att vara aktiv inom idrottsföreningar, som lagledare och tränare i barn- och ungdomsidrott. Eller i ideella föreningar så som Ladies Circle.


– Jag vill gärna vara med överallt och dras till aktivitet och utveckling. Det är i de små förändringarna det händer, vi måste göra annorlunda för att skapa effekt på längre sikt. Dessutom är jag genuint intresserad av de människor jag möter och hur energi för utveckling kan frigöras.

 

Katrine är i grunden ekonom och systemvetare, med ett antal år i bagaget både som marknadsanalytiker inom Mittmedia-koncernen (Bonniers News) och som affärsutvecklare inom Almi. De samlade erfarenheterna tar hon med sig tillbaka till Almi. Under det senaste året har hon byggt på med en utbildning i praktisk förändringsledning på Gestaltakademin.


– Det har varit en oerhört lärorik resa, en upplevelsebaserad utbildning. Om förändringar, på riktigt. Och förutsättningar för att skapa hållbara sådana.

Coacha och processleda

Som företagare kan man undvika vissa fallgropar genom att ta hjälp. Många av frågeställningarna är gemensamma. Genom att kroka arm med andra vidgas perspektiven och ger stöd i utvecklingen. Katrine ser att många hamnar i en situation där de är ensamma i att driva utvecklingsfrågorna. Det kan vara små eller medelstora företag som har en fungerande affärsmodell och ambitioner att ta nästa steg. 


– Här kan jag och Almi skapa värde, se över nuläget och tillsammans peka ut en riktning. Vi kan inspirera, coacha och sätta saker i rörelse. Det kan ske både individuellt och i grupp med andra företagare i samma situation. 

Att växa smart 


Vill du få ditt företag att utvecklas och växa, men vet inte hur? Har du en idé men inte någon plan? Behöver du hjälp att lyfta blicken? Då stöttar vi dig steg för steg, håller i processen och skapar arenorna för dig där du kan utveckla ditt företag.


• Mål & vägval – och företagets varför.
• Coaching – från idé till handling.
• Vd-grupp – lära av andra i samma situation.

 

Läs mer om Växa smart här
Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Kontakta mig om du har frågor.

Katrine Fillberg

070-310 97 36

– Här kan jag och Almi skapa värde, se över nuläget och tillsammans peka ut en riktning. Vi kan inspirera, coacha och sätta saker i rörelse.
Katrine Fillberg, rådgivare Almi Mitt
Katrine Fillberg, Rådgivare Almi Mitt

Vi vill ge bättre förutsättningar för fler kvinnor att driva och leda framgångsrika företag - Här kan du läsa om projekt Qlara!