Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Säj hej till Magnus!

En hemvändare som för drygt ett år sedan kom tillbaka till Jämtland. Magnus Bjurling jobbar som affärsrådgivare hos oss på Almi Mitt. En del av sin tid ägnar han åt att matcha ihop företagare med varandra inom mentorprogrammet. Men vem är han egentligen och varför tycker han att det är så givande att stötta företagare i regionen?

– Jag är född och uppvuxen i Kälen utanför Krokom. Det är hit jag återvänt nu med min familj och tagit över mitt föräldrahem, efter många år i Östergötland. När jag flyttade härifrån var det för att plugga till ekonomiagronom vid SLU i Uppsala – och där träffade jag även min blivande fru. Efter studierna hamnade jag i Östergötland där jag arbetat bland annat på redovisningsbyrå, rådgivningsföretag och bank i olika omgångar. De senaste fem åren har jag haft olika ansvarsområden inom Almi, både inom kreditgivning och affärsutveckling.


Rådgivare med koll

Magnus har haft många ledande befattningar och hunnit samla på sig stor erfarenhet. Han vet vilka utmaningar företagare kan stå inför. Det kan vara allt från att växa för fort utan att ha en stabil grund, till att sakna någon att bolla med för att få verksamheten att utvecklas.


– Det är här jag kan göra störst nytta. Att lyssna in och se vilket behov som finns för att hitta vägar framåt. Vi har många briljanta tjänster på Almi, många av dem helt gratis. Till exempel att vara med i mentorprogrammet och bli personligt matchad med en erfaren företagare.Jag har förmånen att varje dag på jobbet få göra allt för att det ska bli så bra som möjligt för våra företagare. 

Tre stora fördelar med en utomstående person som kan stötta och peppa under ett års tid: 

  • Mod för att våga ta nästa steg
  • Nya lärdomar för att utveckla ditt företag 
  • Utökat, relevant nätverk

Vill du veta mer om mentorprogrammet?

Läs om att ha en mentor: Jonas Amrén

 

Läs om att vara mentor: Lars Lundstam

Magnus Bjurling, rådgivare Almi Mitt
Vi har många briljanta tjänster på Almi, många av dem helt gratis.
Magnus Bjurling, Rådgivare Almi Mitt

Har du frågor?

Kontakta någon av våra rådgivare i respektive län.

 

Magnus Bjurling, Jämtland