Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.
Ring Johan!

Finansiering är en av flera förutsättningar för att utvecklas

"Prata med Johan"! Det är det många i Örnsköldsvik som säger. För här vet de flesta vem han är. Med ett antal år som rådgivare inom Almi är Johan Ingman ett välkänt ansikte. Att han även syns flitigt i löparskor på sina träningsrundor i skog och mark kanske också bidrar. Tillsammans med sin fru stiger han upp fem på morgonen och ger sig ut på första morgonpasset.

– Jag är lite av en idrottsnörd som mår bra av att träna och gillar tävlingar som utmanar din fysik. Det ger väldigt mycket energi.

Det gör även Johans jobb där han dagligen träffar företagare i olika faser och med olika utmaningar. Under de senaste 20 åren har han varit med att starta upp flera verksamheter inom Almi, både i Östersund och i Ö-vik. Johan har dessutom ett förflutet inom bankvärlden där han arbetat på olika bankkontor och hjälpt kunder med lån.

– Min roll på Almi är helt annorlunda. Tänk om jag kunde säga till mitt 30-åriga jag på banken, att det handlar om så mycket mer än kassaflöden och finansiering. I dag är jag företagarens naturliga speaking partner som tittar mer djuplodande på varför man behöver kapital, affärsidén bakom och att komma framåt. Det är ytterst berikande att få göra det!

 

Bra att veta om lån från Almi

Ska du starta upp något nytt eller redan är ett etablerat företag som vill ta nästa steg för att utveckla ditt företag, men saknar finansiering? Då kan Almi vara ett komplement till bankerna.
Almi vänder sig till bolag i alla faser, nystarter, tidiga skeden och etablerade bolag oavsett om syftet är innovation, rörelsekapital, export eller investeringar.

• Lånet ska bidra till att ditt företag utvecklas och växer.

• Amorteringar anpassas till företagets utveckling och ekonomiska    situation.

• Finansieringslösningen sätts oftast ihop i samarbete med din bank eller annan finansiell aktör.

Kontakta oss direkt för att få koll på din ekonomi – vänta inte!

Johan Ingman, rådgivare Almi Mitt
Jag kan vara ett bollplank och tolka hur finanssystemet funkar.
Johan Ingman, Rådgivare Almi Mitt

Kontakta mig om du har frågor

Johan Ingman

072-546 37 51