Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Frukostseminarium med tema globala sourcing-trender

  Arrangör: Växjö Business Sweden bjuder in till en inspirerande frukostseminarium med tema nya globala sourcing-trender! Växjö Platser kvar
 2. Exportsnack del 4

  Arrangör: Stockholm Del 4 - Gårdsvilt Webb Platser kvar
 3. Digitalt möte: Starta Företag

  Arrangör: Trollhättan Starta företag – allt du behöver veta Webb Platser kvar
 4. Klimatarbete som konkurrensmedel - workshop

  Arrangör: Jönköping   
  Klimatet står högt på agendan såväl inom näringslivet som hos lagstiftarna. Vi står inför viktiga ödesår om vi ska klara våra åtaganden i Parisavtalet. Kraven ökar, både från kunder och från större företag. Dessutom ser vi att ny lagstiftning indirekt kommer påverka mindre aktörer.
  Jönköping Platser kvar
 5. Att hitta kapital för ditt växande företag

  Arrangör: Stockholm Vi reder ut begreppen kring finansiering Stockholm Platser kvar
 6. PRV - Vilka tillgångar har ditt företag?

  Arrangör: Visby Varumärke, upphovsrätt, design och patent är sådant som vi traditionellt sett ser som värden i företaget - och så är det - men det finns andra värden som kan vara viktiga att ta vara på.
  Immateriella tillgångar kan vara så mycket som 80% av värdet i företaget.
  Vilka tillgångar har ditt företag?
  Visby Platser kvar
 7. Du och ditt företag på Landsbygden!

  Arrangör: Linköping Att driva företag i landsbygdsmiljö har många fördelar men också finns det några utmaningar som ställs på sin spets. Vreta Kloster Platser kvar
 8. Immateriella värden i ditt företaget och hur du värderar dem

  Arrangör: Östersund I ett företag kan så mycket som 80 procent av värdet ligga i de immateriella tillgångarna såsom databaser, kundregister, patent, designskydd, varumärken, teknik med flera.
  Materiella tillgångar är relativt lätt att sätta ett värde på. Man vet vad lokaler, maskiner och de produkter man framställer kostar. Men hur tänker man när det gäller immateriella produkter och tillgångar?
  Webb Platser kvar
 9. Exportsnack 16/12 Så påverkas exporten av den svaga kronan

  Arrangör: Jönköping Häng mé på årets sista Exportsnack då Stefan Karlsson, chefsanalytiker på EKN, poppar upp och snackar räntehöjningar, inflation och den försvagade svenska kronan. Ta del av konkreta råd och tips om hur du kan dra nytta av den lågt värderade kronan på export.
   
  Webb Platser kvar
 10. Kickstarta ditt företag – för dig som är i startfas

  Arrangör: Östersund Kickstarta ditt företag är ett program för dig som har en idé, vill starta eller nyligen startat företag – eller fortfarande känner dig som nyföretagare. Webb Platser kvar