Skåne

Almi – Sveriges mest aktiva företagsutvecklare

Boka möte med en rådgivare

Affärsutveckling Vi finns här när du vill ta nästa steg i ditt företagande! Boka möte

Nyheter

Nytt från Almi Skåne

Så skriver du en affärsplan!

Skåne

Som blivande företagare eller med nystartad firma kan det låta krångligt att formulera en affärsplan. Men vi gör det enklare med vår digitala tjänst Affärsplan.

Råd från Almi-experter!

Skåne

Darja Smisovsky, jurist och rådgivare på Almi svarar på frågor kring aktiebolag och vilka möjligheter, och utmaningar, som finns med bolagsformen.

100 miljarder dollar för klimatet

Skåne

Klimatkonferensen The Drop är tillbaka!

Almi listar 7 tips till dig som företagare i kristider

Skåne

Skyhög inflation, galopperande el- och råvarupriser i kombination med höjda räntor. Det är verkligheten många företagare måste tampas med just nu. Trots utmaningarna finns det en hel del du kan göra för att rida ut stormen och skapa möjligheter - Almi listar 7 värdefulla tips för dig som företagare i kristider. 

Vad innebär hållbar tillväxt för företagare?

Skåne

Du som företagare har säkert funderat på vad hållbarhet innebär för dig. I denna artikelserie reder vi ut begreppen och berättar varför hållbart företagande skapar långsiktiga värden och hur du lyckas med det.

Almi Skånes VD Marie Krüeger: "Möjligheterna är stora för företagare även i kristider."

Skåne

Under pandemin fick Almi snabbt anpassa sin verksamhet för att hjälpa svenska företag rida ut stormen. Nu står världen återigen inför osäkra tider och många känner oro. Marie Krüeger, VD för Almi Skåne, vill därför påminna alla företagare om Almi.  

Så kan Almi hjälpa dig

Vi ger näring till Sverige genom att erbjuda finansiering i form av lån och riskkapital samt stöd och vägledning inom affärsutveckling till små och medelstora företag.

Lån
Jag vill
Finansiera företaget med lån från Almi
Riskkapital
Jag vill
Ta in riskkapital som nytt ägarkapital
Affärsutveckling
Jag vill
Utveckla mitt företag och göra det redo för framtiden