Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Globala målen – världens affärsplan för vår framtid

  Arrangör: Stockholm De flesta känner till att FN:s globala mål finns, några vet vilka de är, färre vet hur de ska använda dem praktiskt i sitt företagande. I detta avsnitt kommer du få handfasta och konkreta tips och inspiration på hur du kan använda globala målen för att utveckla din affär. Webb Platser kvar
 2. Trendspaning i det nya normala med Anna Kinberg Batra

  Arrangör: Växjö Under tre digitala livesändningar kommer våra inbjudna experter dela med sig av insikter och inspiration kring hur du och ditt företag bör agera på rådande omvärldsförändringar, trender och aktuella ämnen. Den här gången gästas vi av Anna Kinberg Batra! Webb Platser kvar
 3. Räkna på din affär

  Arrangör: Karlstad Om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag!

   
  Webb Platser kvar
 4. Tänk tillväxt från start

  Arrangör: Karlstad Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig. Karlstad Platser kvar
 5. Att sälja med framgång

  Arrangör: Karlstad ​​Om att förstå dina kunder och underlätta köp. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag! 


   
  Karlstad Platser kvar
 6. Räkna på din affär

  Arrangör: Karlstad Om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag! 

   
  Karlstad Platser kvar
 7. Tänk tillväxt från start

  Arrangör: Karlstad Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig.
   
   
  Karlstad Platser kvar
 8. Att sälja med framgång

  Arrangör: Karlstad Om att förstå dina kunder och underlätta köp. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag! 
   
   
  Karlstad Platser kvar