Har du en befintlig affär du vill utveckla?

Maximera potentialen i ditt företag

Du har startat och kommit i gång med ditt företag, har antagligen varit i gång ett tag och har en affär som rullar på med en etablerad kundstock och pålitliga leverantörer/samarbetspartners.

Men din resa tar inte slut här – tvärtom, den har bara börjat. Att driva ett företag är ett ständigt arbete med att förbättra, optimera och utveckla, särskilt i en värld som är i konstant och snabb förändring.

Vi utmanar, ställer svåra frågor, och kanske till och med ger dig lite dåligt samvete för att det ska hända något. Allt för att få ditt företag att utvecklas utifrån dina mål.

Så kan Almi hjälpa dig

Vi ställer frågorna, tillsammans hittar vi svaren. Vi utgår alltid från ditt företags behov – oavsett vilken utmaning ditt företag står inför hjälper vi dig att gå från ord till handling i ditt företagande.

Vi hjälper dig bland annat att:

  • Ta reda på ditt ”varför”
  • Sätta mätbara, realistiska och tidsatta mål
  • Utveckla affärsmodellen, produkten/tjänsten samt definiera vad som är företagets värdeerbjudande
  • Fundera över hur ledning, team och ledarskap ska se ut
  • Ta fram en handlingsplan

Vi tittar även på ditt eventuella finansieringsbehov och vilka olika lösningar som kan vara relevanta för dig och ditt företag.

Har du en befintlig affär du vill utveckla?

Boka ett första möte med oss redan idag. Det är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting förutom en väg till en hållbar tillväxt.

Har du en stund över för att prata om ditt företags situation?

Boka ett första möte med oss redan idag. Det är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något, men du får en möjlig väg till en hållbar tillväxt.

Jag är intresserad av
Har du ett registrerat bolag?
Gäller det en innovativ affärsidé?