Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Kalendarium

För dig som inte har möjlighet att delta på något av våra fysiska seminarier erbjuder Almi även seminarier online som är till nytta både för dig som nyligen startat och för dig som redan driver företag.

RSS
 1. Workshopserie: få grepp om ditt företags ekonomi

  Arrangör: Nyköping Ta chansen att lära dig mer om hur du kan få ditt företags ekonomi hållbar! Webb Platser kvar
 2. Affärsexpedition 2023

  Arrangör: Örebro - mot nya affärer i Örebro län! Sälen Platser kvar
 3. Almi on tour kommer till Höganäs

  Arrangör: Helsingborg Kick-starta företagets hållbarhetsarbete med en workshop kring just era hållbarhetsområden. Välkommen den 29:e september till en workshop som passar både för företag som har stort fokus på hållbarhet men också för dig som vill ta de första stegen till att påbörja ett hållbarhetsarbete för att framtidsrusta ditt företag. 

   
  Höganäs Platser kvar
 4. Kickstart AI – Fullbokat! (Anmälan till väntelista)

  Arrangör: Malmö Häng med på en inspirerande föreläsning fullpackad med konkreta tips om hur småföretag kan dra nytta av AI – från lättillgängliga gratisverktyg till större projekt, oavsett bransch! Malmö Platser kvar
 5. Kickstart AI – Så drar du nytta av AI i ditt företag

  Arrangör: Malmö Fullt! Malmö Få platser kvar
 6. Exportsnack 29/9 AI på export

  Arrangör: Jönköping Hur kan du nyttja AI i ditt företag och på din exportresa? Chat GPT, röstgenering och bildgenerering – vad passar din verksamhet och hur GÖR du?
   
  Webb Platser kvar
 7. Nätverksträff Kvinnor Leder - Digital marknadsföring

  Arrangör: Karlskrona Nätverksträff Kvinnor Leder - Digital marknadsföring
  Är du intresserad av att lära dig mer inom digital marknadsföring? Ett område som är i ständig förändring, vi ger dig grunderna och passar även på att framtidsspana.
   
  Karlskrona Få platser kvar
 8. Koll & Kontroll – Workshop med fokus lönsamhet

  Arrangör: Uppsala Under två tillfällen kommer du tillsammans med andra företagare som driver bolag få utbyta tankar och erfarenheter samt få verktyg att använda i din verksamhet. Skutskär Platser kvar
 9. Bli en attraktiv arbetsgivare (Växjö)

  Arrangör: Växjö Har du svårt att rekrytera och att få tag på rätt personal med rätt kompetenser till ditt företag? Har du utmaningar med att behålla din personal? Vill du bli en attraktivare arbetsgivare? Då har vi den perfekta möjligheten för dig som VD och HR-ansvarig. Almi Kronoberg tillsammans med Företagarna i Växjö kommun bjuder in till en seminarieserie med fokus på hur du attraherar, utvecklar och behåller personal för att bli en attraktiv arbetsgivare och trygga bolagets utveckling och tillväxt. Växjö Fullt
 10. Exportredo - maximera företagets potential

  Arrangör: Halmstad Vill du lansera ditt erbjudande internationellt?
  Välkommen att anmäla ditt intresse för konceptet som gör ditt företag exportredo med hjälp av experter från Almi Halland och Business Sweden. 
  Halmstad Få platser kvar