Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Intresseanmälan till Tech BBQ i Köpenhamn 18-19 sept 2019

Den 18-19 september är det återigen dags för Tech BBQ i Köpenhamn. Nu vill vi ha din intresseanmälan för att medverka på årets upplaga av eventet!
Tech BBQ är en mötesplats för startups och SME. Evenemanget har som syfte att länka samman startup-communityt med världen, skapa möjligheter till nätverkande och ge förutsättningar för nya affärer. Det blir två fullmatade dagar då över 6500 start-ups, scale-ups, innovatörer, tech-talanger visionärer och investerare och spännande talare samlas i Øksnehallen i Köpenhamn

Vi i nätverket Southern Sweden (ett samarbete med Almi, Innovation Skåne, Minc, Ideon Innovation, Business Sweden, Mobile Heights och Region Skåne som huvudaktörer) har 100 biljetter till entreprenörer som vill följa med över sundet i september och de ta första stegen internationellt genom att möta investerare och möjliga partners i Danmark. Southern Sweden arrangerar en bra mötesplats på evenemanget för bolagen som deltar.

Låter det som något som som passar för dig och ditt företag? Då vill vi gärna ha din intresseanmälan! Fyll i formuläret nedan, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

(OBS: märk att detta endast är en intresseanmälan. Möjlighet att delta bekräftas först efter att alla intresseanmälningar har utvärderats)

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Köpenhamn

Datum

Ons 18 sep, kl. 09.00

t.o.m.

Tor 19 sep, kl. 00.00

Sista anmälningsdag den 16 augusti 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig