Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Kickstart - Gröna näringar

Är du en blivande ”grön” entreprenör? Hämtar du inspiration och idéer till din företagsdröm från naturens resurser, skogen, jorden, djuren eller människorna och livet på landsbygden?
Har du stora eller små idéer och kanske planer på att starta ett grönt företag inom exempelvis aktiviteter, boende, grön energi, hållbarhet, miljö?

Med Kickstart – Gröna näringar vill vi stötta dig att göra något stort av dina företagsidéer. Vi söker dig som ser möjligheter och vill bidra med din företagsdröm och ge näring till lokalsamhället och en levande landsbygd.


OM KICKSTARTPROGRAMMET
Kickstart är en intensivkurs för dig som drömmer om att driva eget eller precis har kommit i gång med ditt företag och vill ge det de bästa förutsättningarna framåt.
Programmet arrangeras av Almi, Science Park, Länsförsäkringar och övriga partners. Programmet ger dig verktygen du behöver för att kickstarta din företagsresa och utvecklas vidare.

Under tio veckor ses vi under sex gemensamma träffar och du får möjlighet till minst två individuella coach-tillfällen. Programmets kurstillfällen sker på olika orter i Jönköpings län. Du som deltar i programmet kommer att kunna ta del av de gemensamma föreläsningarna utifrån ditt lokala Science Park-kontor, i din hemkommun. Där sker också den individuella coachningen. Science Park och Almi finns i regionens samtliga 13 kommuner.

Programmet är kostnadsfritt. Innehållet i programmet är på svenska.


VEM ÄR DU SOM SÖKER?
Programmet vänder sig till dig som snart ska starta, vill starta, eller nyligen har startat eget företag i Jönköpings län. Vilken ort du utgår i från spelar ingen roll.
Du har kanske haft en affärsidé som du gått och tänkt på och nu är det dags att fokusera och ta steget. Oavsett om du har en idé du vill utveckla, eller om du är i ett tidigt stadium av din företagsresa kommer du att få inspiration, kunskap och tips för just dina behov.
För att få ut så mycket som möjligt av programmet är det viktigt att du är villig att avsätta tid för att satsa på din affärsidé och ditt företag.


MER INFORMATION OCH ANMÄLAN hittar du på Science Parks hemsida.
https://sciencepark.se/starta-foretag/kickstart/

Kontaktperson på Almi: Magnus Gustafsson 036-30 65 32 / magnus.gustafsson@almi.se

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Cooks catering, Skärvhult

Åsenhöga

Datum

Mån 21 okt

kl. 17.30–19.30

Sista anmälningsdag den 21 oktober 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig