Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Affärsutveckling och ägarskifte

- två intressanta teman på en och samma träff!
Har du någon gång funderat över hur du ska få ditt företag att växa? eller hur du ska tänka när det närmar sig ett ägarskifte i ditt företag? Då är denna träff någonting för dig.

Affärsutveckling — Att jobba aktivt med affärsutveckling är en nyckel för att bli framgångsrik. Under föreläsningen kommer du få tips och idéer kring hur du får ditt företag att växa och hur Almi kan vara med på din tillväxtresa. Föreläsare är Anna Hanspers. Affärsrådgivare på Almi GävleDala.

Ägarskifte — Många ägarledda företag står inför ett ägarskifte men långt ifrån alla tar steget och några fastnar längst vägen. Varför upplever många att det är svårt? Och hur kan du börja jobba med ditt ägarskifte? Vi får även lyssna till Anders Tunestam som genomfört ett ägarskifte av sitt företag Kaffebönans rosteri och Per Eriksson från ErJa mur & kakel i Älvdalen.

Föreläsare är Mathias Bergqvist och Anders Tunestam. Rådgivare på Almi i projektet Ägarskifte.

Välkomna!
Vid frågor kontakta Mathias Bergqvist på Mathias.bergqvist@almi.se

Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare. Projektet Ägarskifte utifrån ett helhetsperspektiv drivs i Dalarna av Almi GävleDala och finansieras av den Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Dalarna.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Kommunhuset Älvdalen, Permatsvägen 1, 796 31

Älvdalen

Datum

Ons 20 nov

kl. 15.00–17.30

Sista anmälningsdag den 20 november 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig