Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Startseminarium: Att sälja med framgång

Att sälja med framgång – om att förstå dina kunder och underlätta köp
Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.

Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig.

Almi i samarbete med Säffle Kommun erbjuder två startseminarier för nystartade företag i Säffle som vill utvecklas, lära mer och bygga nätverk tillsammans. Almis startseminarier är kostnadsfria och finns i moduler med olika teman som ger dig både kunskap och inspiration. De skapar också handlingskraft som ger dig möjlighet att ta företagandet till en långsiktigt hållbar och lönsam verksamhet.

Dessa seminarier vänder sig främst till dig som:
- har en idé om ny produkt/tjänst med utvecklingspotential, som du brinner för och funderar på att bygga en verksamhet kring
- nyligen har startat ett företag och arbetar med att hitta rätt affärsmodell och vill lära dig mer kring frågor som rör försäljning och marknadsföring, ekonomi, utveckling, nästa steg mm
- driver företag sedan en tid tillbaka och vill ha lite inspiration och kunskap

Lokal: "Forskningen", Forskningsvägen 1 i Säffle.
Sista anmälningsdatum: 15 november

För övriga frågor eller funderingar kontakta gärna Anders Anstrin:
anders.anstrin@saffle.se, tel: 0533-68 30 07


Välkommen!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Huset "Forskningen", Forskningsvägen 1

Säffle

Datum

Mån 18 nov

kl. 16.00–19.00

Sista anmälningsdag den 15 november 2019
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig