Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Duvnästet - som Draknästet, fast tvärt om!

Välkommen till ett pitchevent - med en twist
Almi och Nordea bjuder in till ett pitchevent med en spännande twist där du som söker externt kapital och kunskap till ditt bolag bjuds på en unik möjlighet att träffa investerare som i sin tur söker intressanta placeringar.

Investerarna pitchar för bolag som söker externt kapital och kunskap.

Speed-date efteråt med unika tillfällen att träffa investerarna. Detta är ett riktat event för dig som söker investering och kapital.

Välkommen att göra din intresseanmälan genom att klicka på ”Anmäl dig” här nedan. Observera alltså att när du klickar på ”Anmäl dig” så är detta endast en intresseanmälan. Till denna intresseanmälan behöver vi också svar på frågorna i formuläret som du hittar och fyller i här: https://tinyurl.com/vvesuog

Därefter kommer en rådgivare från Almi att återkoppla till dig om eventet och de aktuella investerarna är en bra matchning för dig och ditt företag.

OBS! Begränsat antal platser.

Vid frågor kontakta Susanne Helin på susanne.helin@nordea.se

No show: Seminariet är kostnadsfritt men vi har ett begränsat antal platser. Då våra event är mycket populära vill vi att du avanmäler dig i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avanmälan debiterar vi 250 kr exkl. moms. Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete, där vi värnar om såväl miljön som våra kunders och samarbetspartners resurser.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

B26, Port-Anders Gata 9

Västerås

Datum

Ons 19 feb

kl. 07.30–10.00

Sista anmälningsdag den 17 februari 2020
Platstillgång Fullt Anmäl dig