Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Avspark för ett nytt exportnätverk

Välkommen till TakeOff i Örebro län
Vill ni vara med och kicka igång det nya exportnätverket TakeOff? Ett nätverk för er som är i början av er exportresa eller redan etablerade på en eller flera marknader. Ta detta tillfälle för att se om det är något som passar just ert företag!

Vill du ut i världen?
TakeOff riktar sig till företag i Örebro län med intresse av att komma ut på nya marknader. Här kan ni på ett effektivt sätt hämta nya kunskaper, få inspiration och etablera nya kontakter med andra företag som vill växa internationellt.

Vi kommer att träffas fyra gånger per år. Varje träff kommer att bestå av en föreläsning och en diskussion runt ett utvalt tema. Utöver gästföreläsaren kommer även lokala företag som kommit lite längre i sin internationalisering att bjudas in till träffarna för att dela med sig av sina erfarenheter.

Vi startar första träffen med information om upplägget för nätverket, följt av en gästföreläsning på temat ”Hur väljer jag rätt marknad?” Nätverket kommer sedan att välja ut teman till kommande träffar tillsammans.
Exempel på teman kan vara:

• Internationell affärsjuridik
• Affärskultur
• IPR, CE märkning, Tullfrågor, frihandelsavtal
• Hitta affärspartners; återförsäljare eller agent?
• Finansiering

Lättare frukost kommer att serveras från kl 08.00. Varje företag kan delta med 1-2 personer.

Vid frågor, kontakta Maria Nordström, Tel 019-17 48 20 alt. Maria.nordstrom@almi.se eller
Annacarin Krum-Hansen, Tel 019-17 48 01 alt. annacarin.krum-hansen@almi.se

Varmt välkomna!

Regional exportsamverkan Örebro län är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Enterprise Europe Network, Inkubera, Business Sweden, EKN, Handelskammaren Mälardalen, Region Örebro län samt Örebro kommun.

No show: Seminariet är kostnadsfritt men vi har ett begränsat antal platser. Då våra event är mycket populära vill vi att du avanmäler dig i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kronor. Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete, där vi värnar om såväl miljön som våra kunders och samarbetspartners resurser.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Behrns Business Lounge, Rudbecksgatan 26

Örebro

Datum

Tis 28 jan

kl. 08.30–10.00

Sista anmälningsdag den 21 januari 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig