Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Seminarium: Tänk tillväxt

Ta nästa steg på din tillväxtresa – om att tänka tillväxt redan från start
Det kan vara mycket tillfredsställande att driva ett företag i tillväxt. Samtidigt är det en stor utmaning. Fundera över vad som är ditt önskeläge och vad som krävs för att nå det. Om det är din vilja och ambition att få företaget att växa och om det finns potential i din affärsidé – då är det här seminariet för dig.

Seminariet ”Tänk tillväxt” er dig kunskap och inspiration för att ta nästa steg på din tillväxtresa. Under seminariet diskuterar vi de områden som är särskilt utmanande för företag i tillväxt. Du får träffa andra företagare som är i liknande situation. Du får också verktyg och konkreta tips för att styra ett företag i tillväxt.

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att planera din fortsatta tillväxtresa.


Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

Välkommen!

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi Värmland, Lagergrens gata 2

Karlstad

Datum

Mån 16 nov

kl. 13.00–16.00

Sista anmälningsdag den 16 november 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig