Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Startseminarium – seminarieserie i tre delar

För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller fortfarande känner dig som nybliven företagare.
Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Seminarierna ger dig grundläggande information om hur du ska tänka när du bygger och fortsätter utveckla din affärsidé. Vi går igenom ekonomi och ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Vi tar även upp hur du kan förstå dina kunder och underlätta köp för dessa, hur hittar du dina kunder och vad behöver du göra för att nå dem på bästa sätt.

Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet och är en serie om tre tillfällen. Du blir anmäld till samtliga tillfällen när du anmäler dig på anmälningsknappen!

- Tisdag 11 februari kl 16-19
- Tisdag 18 februari kl 16-19
- Tisdag 3 mars kl 16-19

Innan seminariet, titta gärna på almis hemsida och via nedan länk kan du ladda ner almis startguide, som kan ge både inspiration och en hel del nyttiga tips, https://www.almi.se/kunskapsbanken/guider/startguiden/

Vid frågor kontakta Agneta Persson på agneta.persson@almi.se alt. 021-10 78 02

Välkommen!

Vi bjuder på fika.

No show: Seminariet är kostnadsfritt men vi har ett begränsat antal platser. Då våra event är mycket populära vill vi att du avanmäler dig i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kronor. Detta är en del i vårt hållbarhetsarbete, där vi värnar om såväl miljön som våra kunders och samarbetspartners resurser.Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

B26, Port-Anders gata 9

Västerås

Datum

Tis 11 feb, kl. 16.00

t.o.m.

Tis 03 mar, kl. 19.00

Sista anmälningsdag den 9 februari 2020
Platstillgång Få platser kvar Anmäl dig