Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Att sälja med framgång

Förstå dina kunder och underlätta köp. Att arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning.
För dig som är på väg att starta, nyligen har startat företag eller du som redan driver ett företag och som vill ha en extra boost.

Att sälja med framgång belyser följande avsnitt:
• Hitta din målgrupp
• Säljprocessen
• Kundens drivkrafter och köpprocess
• Val av marknadskanaler
• Kundens behov och säljarens budskap


Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov. Men ofta behövs det mer. Du måste också ha kunskap om dina kunders motivation att köpa och vad som avgör om kunderna köper.


VAD KOMMER JAG ATT LÄRA MIG?
Seminariet ”Att sälja med framgång” ger dig kunskap och inspiration om hur du kan arbeta effektivt med din marknadsföring och försäljning. När du kan få kunden att förstå sitt behov och du vet hur mycket tid och resurser måste du lägga ned per vunnen order, då har du bättre förutsättningar att lyckas med ditt företagande. Kort sagt handlar det om hur du kan göra det enkelt för kunden att köpa av dig.

Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att dina kunder ska förstå hur dina tjänster/produkter kan göra skillnad för kunden.

Almis startseminarier består både av inspiration och nyttig information och ger även stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna.

Vi bjuder på macka och kaffe/te. Seminariet är kostnadsfritt, men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.


FRÅGOR?
Vid ev frågor kontakta Magnus Gustafsson på Almi 036-30 65 32 / magnus.gustafsson@almi.se

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Almi, Klubbhusgatan 13

Jönköping

Datum

Tis 12 maj

kl. 17.00–19.30

Sista anmälningsdag den 12 maj 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig