Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Inbjudan till internat - köpa företag

Är du kvinna med företagartankar? Har du tänkt på att det kan vara lättare att köpa och utveckla ett företag än att starta ett helt nytt?
Nu har du möjlighet att under två halvdagar, tillsammans med andra kvinnor från Östergötland lära dig mer om vad du ska tänka på i samband med ett företagsköp. Vi ger dig verktyg som hjälper dig att granska företaget som du vill ta över. Du lär även känna andra med liknande planer för att utbyta erfarenheter och möjlighet att bygga ett nytt nätverk.

Ur programmet
• Hur hittar jag ett företag att köpa? Hur värderas ett företag?
Företagsförmedlare berättar.
• Hur kan jag finansiera ett företagsköp?
Finansieringsrådgivare från Almi samt bankrepresentant berättar.
• Vad ska jag tänka på när det gäller lagar, regler och avtal?
Jurist.
• Såhär gjorde vi – företagare berättar om sina erfarenheter.

Upplägg:
Programmet är ett samarbete mellan Almi och Nyföretagarcentrum i Östergöterland. Programmet körs i internatform 14-15 oktober 2020 på en konferensgård i Östergötland. Start kl 12.00 med lunch och avslut efter lunch dag två. Föreläsningar varvas med workshops och inspiration från andra.

Qbusiness är en del av Smart Tillväxt, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. I projektet ska fler företag dra nytta av regionens priori-terade områden för smart specialisering, och fler företag etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling. Projektet finansieras av Almi, Region Östergötland och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

Fakta

Pris (inkl. moms) 1 250 kr
Plats

Meddelas senare

Datum

Ons 21 okt, kl. 12.00

t.o.m.

Tor 22 okt, kl. 12.00

Sista anmälningsdag den 21 oktober 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig