Visa innehåll för Almi i din region: Välj län:

Digitalt möte: Starta Företag

Starta företag – allt du behöver veta
Startmötet ger dig en bred översikt om hur det är att starta och driva företag. Vi går igenom det mesta du behöver tänka på inför din företagsstart: din idé, affärsplan, budgetering, finansiering och företagsformer. Du får veta mer om Nyföretagarcentrums och Almis skräddarsydda processer, utbud, hur du kan förbereda dig och annan praktisk information. Våra startmöten hålls flera gånger i månaden och tar ca två timmar.

Det finns också tid för enskilda frågor som är av intresse för hela gruppen. Efter startmöten kan du boka tid för enskild rådgivning hos oss på NyföretagarCentrum Väst.

Föreläsare: Petra Arlebo


Det digitala temaseminariet Starta företag sker via Google Hangouts.
Du behöver en uppkopplad dator med kamera och mikrofon. Alla webbläsare fungerar att använda. Använder du Safari måste du ha den senaste versionen nedladdad. Använder du endast telefon måste du ladda ner appen Hangouts. Koppla gärna upp dig ca 5-10 minuter innan för att kolla att tekniken fungerar. Du deltar genom att klicka på länken som skickas till dig samma dag och ber om att få ansluta dig till mötet. För din information kommer ppt-presentationen att mailas ut till dig efter mötet tillsammans med en enkät.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Körs digitalt, länk sänds ut samma dag som webinariet

Digitalt

Datum

Tis 25 aug

kl. 16.00–18.00

Sista anmälningsdag den 25 augusti 2020
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig