Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Digitalt seminarium: Räkna på din affärsidé

Om ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal
Framgångsrikt företagande bygger till stor del på att förstå marknadens behov och att kunna leverera på detta. För att uppnå långsiktig lönsamhet måste du också förstå utfallet av dina ekonomiska rapporter och följa upp din verksamhet. Det handlar bland annat om att ta fram relevanta nyckeltal för just ditt företag.

Vad kommer jag att lära mig?
”Räkna på din affär” ger dig vägledning i hur du planerar och följer upp ekonomin i företaget. Den bidrar till ökad förståelse för ekonomiska begrepp och hur balans- och resultaträkning hänger ihop. Vad som är viktigt att tänka på vid t ex prissättning. Exempel på begrepp som vi går igenom är: budget, kapitalbindning/kassaflöde, resultat- och olika nyckeltal.Efter seminariet har du fått ökad förståelse för att göra din egen budget och hur du ska komma fram till företagets kapitalbehov. Du vet vad du behöver tänka på när du ska prissätta din produkt/tjänst och du känner till på vilka sätt du kan finansiera din tillväxt.

För vem? 
För dig som är i tidigt skede av ditt företagande och vill utvecklas vidare. Även för dig som nyligen har startat företag. 

Seminariet är digitalt 
Deltagarlänk sänds via mail dagen före det digitala seminariet. Hittar du inte ditt mail så ta en titt i din skräppost.

Vad kostar det?
Alla våra startseminarier är helt kostnadsfria. Men vi debiterar 250 kr om du efter anmälan uteblir utan att ha lämnat återbud.

Arrangör: Almi Värmland. Vi på Almi har länge arbetat nära Sveriges småföretagare och det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva företag. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas som företagare. Almi erbjuder företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag. 
 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation joumana.maghamez@almi.se
Plats

Karlstad

Datum

Mån 04 okt

kl. 13.00–15.00

Sista anmälningsdag den 30 september 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig