Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Trendspaning i det nya normala del 2: Robin Teigland

Omvärlden förändras snabbare än någonsin och under pandemin har nästan alla företag behövt göra stora anpassningar och ställa om. För att bringa klarhet i det nya normalläget har Almi Kronoberg bjudit in experter som under tre digitala livesändningar kommer dela med sig av insikter och inspiration kring hur du och ditt företag bör agera på rådande omvärldsförändringar och trender.
"Scenariotänkande – er karta till framtiden" med Robin Teigland

Robin Teigland är professor i digital transformation vid Chalmers tekniska högskola och ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Hon forskar i skärningspunkten mellan strategi, teknik, innovation, hållbarhet och entreprenörskap och är en internationellt efterfrågad talare som rankades som en av Sveriges 100 bästa talare 2019. 

Medan all vår kunskap handlar om det förflutna måste vi fatta strategiska beslut för en alltmer osäker framtid. Men vad krävs för att överleva som företag, organisation och region i en tid av oöverträffad förändring och där man inte vet vad framtiden har att vänta? En lösning är att använda sig av scenariotänkande för att bättre kunna hantera osäkerhet och utnyttja förändrade konkurrensmöjligheter. En annan lösning är att ta tillvara på möjligheterna som kommer med ny teknik och AI. Robin tar oss längst fram i den senaste utvecklingen inom området. 

Få har sådan energi på scenen som Robin Teigland. Hon har kallats Sveriges Start up-professor och en av de mest inflytelserika kvinnorna inom teknologi. Hennes tankar är blixtsnabba, skarpa och ligger alltid i framkant!

Datum: 9 mars
Tid: 13:15-14:00
Kostnadsfritt.
Plats: Digitalt. Länk till livesändningen skickas till din mejladress dagen innan start. Om du inte hittar länken ber vi dig att kontrollera din spam-inkorg eller kontakta vår kundtjänst på 0771-55 85 00 så hjälper de dig.
Almi Kronoberg arrangerar eventet men deltagare från andra regioner är också välkomna att delta. 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt
Plats

Webb

Webb

Datum

Tis 09 mar

kl. 13.15–14.00

Sista anmälningsdag den 9 mars 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig