Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Trendspaning i det nya normala #3 Martin Lidberg

Vad kan vi egentligen lära oss av pandemin och vad bör vi ta tillvara på när vi blickar framåt? För att bringa klarhet i dessa frågor har vi bjudit in experter som kommer dela med sig av insikter och inspiration kring hur du och ditt företag bör agera. Den här gången gästas vi av Martin Lidberg med föredraget: "Våga bli en vinnare"!
Våga bli en vinnare med Martin Lidberg

Under pandemin har många tvingats till nya sätt att arbeta på vilket har ställt ett allt större krav på självledarskap för att kunna prestera. Men vad krävs för att prestera som en vinnare när man som bäst behöver det? Att ha modet att försöka är en av de viktigaste egenskaperna för att utvecklas och nå̊ framgång både som idrottare och i yrkeslivet. Många har sett Martin vinna VM Guld i brottning, Lets Dance och Mästarna Mästare och tror att han har haft lätt för att lyckas med det han tar sig an. Själv menar Martin att han ofta stöter på hinder men att det är just modet av att våga försöka och finna nya vägar som har skapat en vinnare så många gånger. 

Under sin idrottskarriär arbetade Martin mycket mentalt vilket blev en viktig del i hans förberedelser för att nå framgångar på brottarmattan. Den mentala träningen har han haft stor nytta av även efter sin idrottskarriär och när han tränat och coachat människor till framgång och välmående. I sin föreläsning pratar han om vikten av tydliga mål, framgångsstrategier och ger tips på hur du med enkla mentala knep kan lära dig att prestera på topp när du som bäst behöver det.

Martin Lidberg är tidigare proffsbrottare som numera arbetar som hälsocoach på företaget Inspirata AB samt är med och driver träningstidningen STARK Magasin och har skrivit flera träningsböcker. 

Datum: 18 november
Tid: 13:00-14:00
Kostnadsfritt
Plats: Digitalt

Länk till livesändningen skickas till din mejladress dagen innan start. Om du inte hittar länken ber vi dig att kontrollera din spam-inkorg eller kontakta vår kundtjänst på 0771-55 85 00 så hjälper de dig.

Trendspaning i det nya normala finansieras av Hållbar Omställning som är ett samfinansierat projekt där medel till projektet söks från Europeiska Unionen Europeiska regionala utvecklingsfonden och Region Kronoberg.

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almis kundtjänst: 0771-55 85 00
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 18 nov

kl. 13.00–14.00

Sista anmälningsdag den 18 november 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig