Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Innovation Race for Sustainability

Vi vill ge dig fem skräddarsydda idéer på hur ditt företag kan växa, öka lönsamheten och faktiskt tjäna pengar på hållbarhet!
En av förutsättningarna för att nå de globala klimatmålen är innovation. En annan förutsättning är entreprenörskap. Det är här du som företagare kan göra skillnad! Att genom nya affärer skapa värden för miljön, samhället och såklart - din verksamhet.

Vi söker sex företag som vill få helt nya perspektiv på hållbarhet och som vill göra affärsnytta av möjligheten. Frågan om hållbar utveckling har aldrig varit viktigare än nu.


150 vassa studenter till din tjänst i 24 timmar
Anmäl ditt företag till vår stora idétävling med hållbarhetsfokus, där 150 studenter tävlar för att hitta de bästa idéerna för just ditt företag.

Under 24 timmar jobbar studenter och affärscoacher med nya tankar utifrån den utmaning ditt företag har. Förutom mängder av skräddarsydda lösningsförslag får ni delta i en jury tillsammans med de andra uppdragsgivarna. Ett utmärkt tillfälle att nätverka och utbyta erfarenheter.


Sustainability Race är ett samarbete mellan Almi, Science Park och Jönköping University.


Vid ev frågor kontakta någon av oss:
Emanuel Schmit, 036-30 65 11 / emanuel.schmit@almi.se
Max Sundvall,036-30 65 12 / max.sundvall@almi.se


Mer information och intresseanmälan av att delta hittar du på Science Parks hemsida - klicka på 'Anmäl dig' nedan för att komma dit.

   

Fakta

Pris (inkl. moms) 12 500 kr Kontaktinformation Almi Jönköping
Plats

Jönköping

Datum

Tis 28 sep, kl. 08.00

t.o.m.

Ons 29 sep, kl. 08.00

Sista anmälningsdag den 21 september 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig