Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Power Growth- Digitalt

För dig som vill tänka större och uppfinna framtiden redan nu
Det tog femtusen år att sätta hjul på en resväska

Vi lyckades skicka en människa till månen innan vi kom på idén att sätta hjul på en resväska. Hur är det möjligt? Svaret är enkelt: det handlar om olika perspektiv, olika sätt att se världen.

I den här upplagan av PowerGrowth möter du Katrine Marcal, författare och journalist som gjort succé med sin bok Att uppfinna världen. Hon visar hur grundmurade föreställningar om manligt och kvinnligt har präglat det moderna samhällets uppkomst. Men föreställningar förändras, och framtiden kan uppfinnas på nytt. Du får även möta Tamara Christmann Olofsson, Upzone, som skapat en marknadsledande position inom en ny del av upplevelseindustrin.


Vi behöver företagare och innovatörer som tänker större, tack vare att de har en annan bakgrund och andra erfarenheter. Fler kvinnor och fler kulturer kan lyfta oss ur trångsynthet, möta nya kundbehov och bidra till en klokare och mer hållbar utveckling.
”Finns det andra perspektiv? Den frågan ska du alltid ställa dig, säger Agneta Olsson, vd för Almi Väst som leder samtalet om de nya innovatörerna.

PowerGrowth är en arena för kvinnor och män på lika villkor för att utveckla sina idéer och företag. Normer och föreställningar om hur en framgångsrik entreprenör ser ut skapar dock fortfarande hinder för den enskilde företagaren och i arbetet att uppnå ett jämställt näringsliv. Vi vill lyfta fler perspektiv, bättre idéer och mer hållbara affärer.

Mer info kommer!

 

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation Almi Göteborg
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 09 dec

kl. 17.00–17.45

Sista anmälningsdag den 9 december 2021
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig