Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Gruppstart: Exportnätverk

Kompetensnätverk för dig som är VD, Exportchef, CFO eller motsvarande 
Vi upplever att många exporterande företag saknar ett forum för att träffas och diskutera utmaningar och framgångsfaktorer för dynamiska företag i tillväxt. Vi har därför skapat ett nätverk för att ge möjlighet att träffa kollegor i samma roll men från olika branscher, som kan agera bollplank och hjälpa dig att hitta lösningar på de utmaningar som du stöter på i din yrkesroll.

Träffarna kommer innehålla kunskap och insikter från olika ämnesexperter, samt utbyte av erfarenheter och tankar kopplat till området internationell tillväxt. Syftet är att ge idéer och inspiration till utveckling och förbättringar i den egna verksamheten, möjlighet att diskutera aktuella problemställningar och att bygga ett nätverk med nya kontakter.

Är du intresserad av en plats, anmäl ditt intresse på länken nedan så hör vi av oss till dig! 

Datum för 2022 är: fm onsdag 6:e april, fm fredag 6 maj, fm fredag 23 sept och fm fredag 18 nov. 

Nätverket är en del av Smart Tillväxt, ett affärsutvecklingsprojekt för hållbar tillväxt i små och medelstora företag i Östra Mellansverige. Syftet är att fler företag ska dra nytta av regionens prioriterade områden för smart specialisering, och att fler företag ska etablera sig på en internationell marknad. Projektet utvecklar även nya metoder för framgångsrik affärsutveckling och finansieras av Almi, Region Uppsala och Europeiska Unionens Regionala Utvecklingsfond.

 

Fakta

Pris (inkl. moms) 8 750 kr Kontaktinformation linus.andersson@almi.se; mikael.nordberg@almi.se
Plats

Uppsala

Datum

Ons 06 apr, kl. 09.30

t.o.m.

Fre 25 nov, kl. 13.00

Sista anmälningsdag den 4 april 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig