Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

Globala målen – världens affärsplan för vår framtid

De flesta känner till att FN:s globala mål finns, några vet vilka de är, färre vet hur de ska använda dem praktiskt i sitt företagande. I detta avsnitt kommer du få handfasta och konkreta tips och inspiration på hur du kan använda globala målen för att utveckla din affär.
Syftet med de globala målen är att: “Minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.”Det kan kännas både oprecist och svävande. Samtidigt är målen det mest ambitiösa och viktigaste som tagits fram. Så därför är målen temat i det här avsnittet.

Du kommer bland annat få svar på:
  • Varför finns de globala målen?
  • Hur kan man som företag ta sig an målen?
  • Hur kan de globala målen bidra till din affär?
  • Dessutom får du tre saker du ska göra och tre saker du absolut inte ska göra om du vill börja använda hållbarhetsmålen i din affärsplan eller strategi.
För att få svar på dessa frågor har vi bjudit in:
Gustav Stenbeck, vd Mestro,är miljöaktivisten som blev riskkapitalist. Han jobbar med fullt fokus på att kombinera lönsamhet och hållbarhet för att skapa både dagens och morgondagens vinnande bolag.

Kaj Török, hållbarhetschef MAX Burgers. 2020 utsågs Kaj av Aktuell Hållbarhet till Sveriges bästa hållbarhetschef, och har varit en av drivkrafterna bakom MAXs hållbarhetsarbete för att nå FN:s globala 1,5-gradersmål.

De kommer att samtala med Per Grankvist, journalist och expert på hållbarhetsfrågor samt programledare för företagarpodden Nästa steg, och Anna Nordström, projektansvarig samt kund- och affärsutvecklare på Almi. 
 
Datum: 2 juni
Tid: när det passar dig! Du får ett mejl när avsnittet ligger live så kan du titta på det under hela dagen när det passar dig - till frukost, under lunchen, eller kanske på kvällen. 
Var: online
Pris: kostnadsfritt

Fakta

Pris (inkl. moms) Kostnadsfritt Kontaktinformation eva.dahlberg@almi.se
Plats

Webb

Webb

Datum

Tor 02 jun, kl. 08.00

t.o.m.

Fre 03 jun, kl. 23.00

Sista anmälningsdag den 2 juni 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig