Webbplatsen kommer inte fungerar helt korrekt om er webbläsares JavaScript funktion är inaktiverad.

VD-grupp - för dig som driver företag

VD-grupp för Dig som Kvinna!
Almis uppdrag är att utveckla och inspirera företagare i Sverige att nå tillväxt. Statistik visar att du som är kvinna och företagare är tydligt underrepresenterad och därför sätter vi nu allt ljus på just dig och ditt företagande! Detta för att ge dig och din företagsidé bästa möjliga fokus och chans till tillväxt!
 
Delad kunskap är dubbel kunskap! Därför arrangerar vi med start den 23 augusti en VD-grupp som bygger på att fler i din situation delar med sig om sin vardag, sina utmaningar och företagandet i stort. Vi träffas under fyra förmiddagar 8.30-13:00, ca en gång i månaden. Första tillfället är i augusti och vi fortsätter sedan under hösten. Vi inleder dagen med gemensam frukostmacka och avslutar med gemensam lunch. Vi kommer varje tillfälle ha olika teman, såsom hållbarhet, marknadsföring och tillväxt.
 
Med stöd av affärsrådgivare jobbar ni deltagare i gruppen med att ta fram en långsiktig målbild för tillväxtresan i just ditt bolag. Vi lägger stort fokus vid att förstå varandras olika verksamheter och på detta sätt också lära om vår egen! På så sätt konstruktivt kunna bidra med tips, råd och konkreta lösningar på utmaningar som finns i vardagen för dig som företagare.
 
- Maximalt deltar 6-8 företag / Vd-grupp 
- Full sekretess i gruppen råder 
- Frekvensen på träffarna (troligen en gång i månaden, datum sätts gemensamt på kickoffen)
- Din kostnad att delta 3000kr (Tillväxtcoaching till ett värde av 16 000kr) 
- Första tillfället, 23 augusti 2022, klockan 08:30-13:00.
- Plats: Almi, Nohabsgatan i Trollhättan
 

Fakta

Pris (inkl. moms) 3 750 kr Kontaktinformation Almi Väst Trollhättan
Plats

Nohabsgatan 12 G

Trollhättan

Datum

Tis 23 aug

kl. 08.30–13.00

Sista anmälningsdag den 19 augusti 2022
Platstillgång Platser kvar Anmäl dig